Суббота, 04.05.2024, 21:15Приветствую Вас Гость




Главная » 2009 » Август » 30 » Василь Бондарчук завітав у "ЧАРДАШ". ФОТО та ВІДЕО
Василь Бондарчук завітав у "ЧАРДАШ". ФОТО та ВІДЕО
01:59
28 серпня, відомий український співак Василь БОНДАРЧУК вже вдруге завітав до нас.
Подивитись на улюбленого співака, заспівати та потанцювати з ним прийшло чимало людей. Воно й не дивно, місця були розпродані задовго до концерту.
Василь Бондарчук народився 7 жовтня 1984 у м. Сквира Київської області в сім'ї музиканта.
Прізвище у співака не запозичена зі світу російського кінематографа, вона справжня, справжня і своя - від батьків, за що сам Василь каже їм величезне спасибі.
Можливо, комусь це здасться простим як для артиста сцени. Але й тут Нікітін вирішив залишити все як є. По-перше, Василя досить добре знають його колеги по сцені. Так, Тіна Кароль у свій час була бек-вокалісткою у Бондарчука на академічному концерті в училище імені Глієра, а Світлана Лобода виступала разом з ним в одному з українських мюзиклів. По-друге, Василь - ім'я давньогрецького походження і означає «царський», «царський», «господар». А саме на це місце на сцені поп-музики Бондарчук і претендує.

Не будь Бондарчук співаком, він став би або зіркою гандболу, або художником: малює Василь з самого дитинства, посеред ночі прокидаючись від невгамовного бажання взяти пензлик і малювати. А з 7 років почав займатися гандболом, грав у команді, яка стала призером на чемпіонаті України. Коли почали пропонувати серйозні контракти щодо спортивної кар'єри, Бондарчук заспівав. У принципі, у нього це спадкове, адже його батько, Сергій Бондарчук, дивно співає і грає на гітарі. Перша пісня у виконанні Василя була зі шкільного репертуару і називалася «Червоний кінь». Можливо назва пісні, але ми думаємо, що більше її виконання Бондарчуком завело викладача шкільного хору. З її легкої руки Василь обрав музику, а Юрій Нікітін вибрав його і, вже точно не помилився - у нього неймовірне чуття на таланти. Як повідомив Василь, він дуже любить малювати олівцем, особливо гарних дівчат, правда перший справою не форми і овали, а очі ... саме очі. З цього починається будь-який його малюнок.

А кар'єра Бондарчука на великій сцені починається з пісні «Серебром» авторів Геннадія Крупника і Діани Гольде.
16 жовтня минулого року у Василя народилася донька. Дівчинці дали ім’я Аріана-Селеста.
"Перше ім’я запропонував я, а друге — Катя, — розповідає Бондарчук. — Хотіли, щоб доньку звали якось незвично. Ім’я Аріана мені подобається. А Селеста з іспанської означає ”небесна”. Це рідкісне ім’я, навіть в Іспанії. Доньку ще не хрестили — надто маленька. Треба, щоб дитина стала трохи сильнішою". Із грецької ім’я Аріана перекладається як ”ніжна пісня”.

фото, відео Олександр Майшев

Просмотров: 2341 | Добавил: admin | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Календарь новостей
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта

anoncer - все афиши
черниговаМы - одно из лучших
мест города
по версии Anoncer.net
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 123
Мини-чат
200